Pascal Horbach

Pascal werkt vanuit het buitenland als tv-producer met name aan grote, internationale producties zoals het Eurovisie Songfestival en de Olympische Spelen. Tegenwoordig ontwikkelt hij tevens zijn eigen televisieprogramma’s en heeft hij een aantal succesvolle exposities op zijn naam staan als kunstenaar/fotograaf.

In een autobiografische roman vertelt hij over de ontmoeting die zijn leven veranderde. Tegen de achtergrond van de eens zo paradijselijke homogemeenschap van Amsterdam van de jaren 90, geeft de schrijver zich volledig bloot en maakt de lezer deelgenoot van het leven achter de schermen van televisieland. Intriges, seks en bobo’s passeren de revue.

In hoeverre zijn de herinneringen aan een pijnlijke verleden van lichamelijke mishandeling, een dramatische vader-zoon relatie en de brute kennismaking met HIV van invloed op zijn huidige leven?

Een scherp geschreven, realistisch boek over de zoektocht naar identiteit, over persoonlijkheid en keuzes maken, over een worsteling tussen ratio en gevoel, maar bovenal over de hunkering naar ware liefde. Het debuut van Horbach verschijnt eind april 2015.